Με ευρεία λειτουργία και ευέλικτες ώρες θα εξυπηρετήσει και φέτος τους καταναλωτές που προετοιμάζουν το παραδοσιακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας η ΟΚΑΑ ΑΕ – Αγορά του Καταναλωτή, σύμφωνα με το επίσημο ωράριο που ανακοίνωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.
Από σήμερα Κυριακή των Αποκρέω (22 Φεβρουαρίου 2026) και καθ’ όλη τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας (23 Φεβρουαρίου 2026), τα περισσότερα καταστήματα του μεγαλύτερου οργανωμένου λιανεμπορικού χώρου της αγοράς τροφίμων θα παραμείνουν ανοικτά για το κοινό, με στόχο να διευκολύνουν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες που ψάχνουν φρέσκα προϊόντα, νηστίσιμα είδη, ψάρια και άλλα αγαθά που καταναλώνονται παραδοσιακά το τριήμερο της Αποκριάς.
Το ωράριο λειτουργίας, όπως αναρτάται στην επίσημη ανακοίνωση του ΟΚΑΑ, διαμορφώνεται ανάλογα με το κάθε κατάστημα.
Πολλές επιχειρήσεις θα ξεκινούν νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα παραμένουν ανοικτές έως αργά το βράδυ, ενώ ορισμένες επιλέγουν να λειτουργήσουν όλο το βράδυ και μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.
‘Αλλα καταστήματα θα κλείνουν νωρίτερα, με κάποιες επιχειρήσεις να ολοκληρώνουν τη λειτουργία τους γύρω στις 12:00‑13:00 της Δευτέρας.

