Τελευταίο αντίο σήμερα στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο. Η κηδεία θα τελεστεί από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ η σορός της θα βρίσκεται για προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου από τις 08:00 έως τις 13:00.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων παρακαλείται να γίνουν δωρεές στη “Φλόγα”, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Η ανακοίνωση της οικογένειας:
«Την πολυαγαπημένη μας Μαρινέλλα αποχαιρετούμε την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 14:00, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αθηνών. Η σορός της θα βρίσκεται για προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου από τις 08:00 έως τις 13:00.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παράκληση, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στη “Φλόγα”, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

