Mία 15χρονη από το Αγρίνιο, η οποία είχε εξαφανισθεί το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε στο σπίτι ενός 31χρονου μετά από έφοδο της αστυνομίας το μεσημέρι της Τρίτης 3/9 . Είχε προηγηθεί εκτεταμένη αναζήτηση και ενεργοποίηση του Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχε μεταβεί για να συναντήσει έναν άνδρα έξω από κατοικία.
Όπως υποστήριξε, ο άνδρας την οδήγησε στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου στη συνέχεια εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο, κρατήθηκε εκεί παρά τη θέλησή της και ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο άνδρες.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ενώ εξετάζονται όλα τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τον χώρο όπου βρέθηκε η ανήλικη, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια οι συνθήκες της υπόθεσης.
Η 15χρονη εξετάστηκε το βράδυ της Τρίτης από ιατροδικαστή στην Πάτρα, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές αναλύσεις.
Η 15χρονη είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο, με την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση για βοήθεια και το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Missing Alert, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για την ασφάλειά της.
Newsroom
Πηγή: FANTOMAS.GR

