• Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου
AnaskopisiGR
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΝΟΤΗΤΕΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • MEDIA
    • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • WebTV
  • ΑΡΘΡΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΝΟΤΗΤΕΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • MEDIA
    • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • WebTV
  • ΑΡΘΡΑ
No Result
View All Result
AnaskopisiGR
No Result
View All Result

Φάρος το “MEGA” για τον Σαμαρά κατά της Woke ατζέντας του Μητσοτάκη…

AnaskopisiGR από AnaskopisiGR
09/05/2025
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Φάρος το “MEGA” για τον Σαμαρά κατά της Woke ατζέντας του Μητσοτάκη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Η Πατρίδα μας έχει επανειλημμένα παραβιάσει, επί εποχής κυβερνήσεων Κυριάκου Μητσοτάκη, τον “κόκκινο σηματοδότη” της υποτέλειας στην  Τουρκία και της εκχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, τα οποία όλως παραδόξως υποστηρίζει το Διεθνές Δίκαιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι όμως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προσχηματικά όλα αυτά τα χρόνια διατυμπανίζει πως υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο!

Οι κυβερνήσεις αυτά τα τελευταία χρόνια ήταν απόλυτα καταστροφικές για την Πατρίδα και τον λαό της! Πλήρης αποτυχία σε όλα τα επίπεδα! Εθνικά θέματα, οικονομικά, ζητήματα παιδείας και υγείας, υποτελής στάση στη μεταβολή της Ελλάδος σε “στρατόπεδο” λαθρομεταναστών με την αθρόα παραχώρηση ασύλου, που έχει αυξήσει κατακόρυφα την εγκληματικότητα, που “κλέβει” θέσεις εργασίας Ελλήνων και αυξάνει δραματικά την υπογεννητικότητα!

Κανένας δεν θα φανταζόταν ποτέ, ότι οι κυβερνήσεις Κυριάκου Μητσοτάκη θα ήταν χειρότερες από του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα!

Υποτελής και δουλική η κυβέρνηση διατηρεί εν ισχύ το Casus Belli…

Στο παρόν άρθρο θα παραβλέψω τα εγκληματικά πολιτικά λάθη που έχει διαπράξει σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Πατρίδα και τον λαό της, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να καταδείξω τα τελευταία και τα οποία άπτονται των εθνικών μας θεμάτων!

H Διάσκεψη για το Δίκαιο της Θάλασσας, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών (UNCLOS 1982)  κατέληξε το 1982 στο Montego Bay σε ένα ενιαίο και συνεκτικό νομικό πλαίσιο που θέτει κανόνες στην χρήση των θαλασσών και ωκεανών, για όλα τα συναφή θέματα που αφορούν τον ωκεάνιο πλούτο, το περιβάλλον  και την ορθολογική διαχείρισή τους θεωρώντας ότι τα σχετικά με τις θάλασσες προβλήματα είναι αλληλεξαρτώμενα και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μία ολιστική αντίληψη.

Η ημερομηνία υπογραφής αυτής της Διεθνούς Σύμβασης ήταν η 1η Δεκεμβρίου 1982, στο Montego Bay, όπως ανέφερα παραπάνω, τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή στις 16 Ιανουαρίου 1994. Συμβαλλόμενα μέρη ήταν 168 κράτη. Η Τουρκία ήταν ένα από τα 5 κράτη που δεν την ψήφισαν!

Ωστόσο σύμφωνα µε ειδικούς επί του Διεθνούς Δικαίου, δημιουργούνται, µε τη Σύμβαση αυτή, δικαιώματα και υποχρεώσεις, τόσο γι’ αυτούς που την υπογράφουν, όσο και γι’ αυτούς που δεν την υπογράφουν!

Έτσι η Τουρκία θορυβημένη, πως η Ελλάς θα επεκτείνει από τα 6 ν.μ για τα νησιά του Αιγαίου μας, στα 12, εφαρμόζοντας τη Σύμβαση του Δικαίου της Θάλασσας, το 1995 πέρασε από την Εθνοσυνέλευσή της τον επιθετικό κατά της Ελλάδος όρο: Casus Belli (Αφορμή Πολέμου), σε περίπτωση που η Ελλάς προχωρήσει σε αυτήν την αύξηση!

Έτσι μέχρι σήμερα καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να προβεί στην αύξηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που απορρέουν από Διεθνή Σύμβαση, όταν ιδιαίτερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη το “παίζει” θεματοφύλακας του Διεθνούς Δικαίου!

Και ενώ η Τουρκία συνεχώς απαιτεί και διεκδικεί από την Ελλάδα, η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη αρέσκεται να εξακολουθεί τις πολιτικές κυβιστήσεις, της υποτέλειας και της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, θεωρώντας πως τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία είναι επ΄ ωφελεία της Πατρίδας και του λαού της!

Όμως προ ολίγων 24ώρων (7 Μαΐου 2025) στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ – Τουρκίας, καταδίκασε την Τουρκία για τη διατήρηση της απειλής πολέμου (Casus Belli) κατά της Ελλάδας!

Δίνοντας το απόλυτο δικαίωμα στην Ελλάδα για να ασκήσει το αναφαίρετο και νόμιμο δικαίωμά της, ώστε να προχωρήσει σε ανακοίνωση της επέκτασης των ναυτικών της μιλίων στο Αιγαίο, από τα 6 στα 12!

Και όπως αναφέρεται στην απόφαση:

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το γεγονός ότι η Τουρκία εξακολουθεί να διατηρεί επίσημη απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας (Casus Belli), σε περίπτωση που η τελευταία ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα έως και τα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο, σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας»!

Μάλιστα προ ολίγων ημερών η Κομισιόν είχε δημοσιεύσει τον επίσημο χάρτη που αφορούσε την ελληνική ΑΟΖ σε σχέση με τα δυνητικά της όρια! Χάρτης της Υπηρεσίας Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού της ΕΕ με τα όρια της Ελλάδας στα 12 ν.μ.

Μια απόφαση που εκνεύρισε την Τουρκία και η οποία με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της, την θεώρησε άκυρη και πως δεν παράγει κανένα νομικό αποτέλεσμα! Θεωρώντας επίσης πως η ΕΕ δεν έχει καμία εξουσία για να σχολιάζει τις θαλάσσιες διαφορές μεταξύ κυρίαρχων κρατών!

Και βέβαια – φρονώ – τους Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη να συμφωνούν!

Ο φοβικός Κυριάκος Μητσοτάκης τορπιλίζει την τριμερή Συμφωνία Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ…

Όλοι φαντάζομαι θα θυμάστε, πως μεγάλη μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, είχαν κατηγορήσει για προδοσία την κυβέρνηση, στα όσα διημείφθησαν στην Κάσο!

Τότε που μπροστά στις απειλές της Τουρκίας, η Ελλάς “έβαλε την ουρά στα σκέλια” για την πόντιση του καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ!

Ωστόσο, σε μια εποχή που υπάρχουν μεγάλες εντάσεις στις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας, η Ελλάς είναι απούσα! Αντιμετωπίζει την τριμερή συνάντηση ως κομπάρσος! Την αποφεύγει όπως “ο διάβολος το λιβάνι”!

Έτσι αποφάσισαν, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, να συναντηθούν μόνοι τους, μάλιστα την επόμενη ημέρα της προκλητικής επίσκεψης του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν στα Κατεχόμενα του ψευδοκράτους!

Μια συνάντηση και στην οποία ήταν απών ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, όπου σηματοδοτήθηκε η αναγνώριση γεωστρατηγικών δεδομένων στην Ανατολική Μεσόγειο!

Μάλιστα μεταξύ των δυο ανδρών συμφωνήθηκε να υπογραφεί Συμφωνία για την ηλεκτρική διασύνδεση μέσα στο 2025!

Τι θα πράξει άραγε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος;

Πάντως ο Ισραηλινός Πρόεδρος “πέταξε το γάντι” στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας:

«Θέλουμε να έχουμε μια τριμερή συνάντηση στο Ισραήλ μεταξύ του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας. Το έχουμε κάνει αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να την ανανεώσουμε το συντομότερο δυνατόν, και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε»!

Από την άλλη πλευρά η ΕΕ στηρίζει αυτήν την ηλεκτρική διασύνδεση, από την στιγμή που την ενδιαφέρει άμεσα!

“Χώρος στάθμευσης” παράνομων μεταναστών η Ελλάς…

Το γνωρίζαμε ότι επί εποχής – κυρίως – διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως η ΕΕ και η ηγέτιδα δύναμή της Γερμανία, θεωρούν την Ελλάδα “χώρο στάθμευσης” παράνομων μεταναστών!

Με κορυφαία την πρόσφατη απόφαση του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, για άμεση προώθηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!

Βέβαια ταυτόχρονα αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε μετά μανίας τη Woke ατζέντα της ΝΤΠ για την επιβολή στον Πλανήτη της Παγκοσμιοποίησης, που μετέβαλε τον άνθρωπο σε αριθμό!

Με κομπασμό, με αλαζονεία αυτός και οι όμοιοί του ηγέτες της ΕΕ (Γερμανία, Γαλλία κλπ.), καθώς και άλλοι όπως ο Καναδάς, ήταν σίγουροι για την επικράτηση των “Δημοκρατικών” στις ΗΠΑ! Δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα, αποκαλώντας σε όλους τους τόνους ως φασίστα τον ηγέτη των “Ρεπουμπλικάνων” Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρώντας πως βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, συμπαρατάχθηκε de jure με τους άμυαλους ηγέτες της Δύσης, κηρύσσοντας τον πόλεμο στη Ρωσία και συμπαραστεκόμενος απόλυτα στο φασίστα Πρόεδρο της Ουκρανίας, νεοναζί – διεφθαρμένο  Βολοντίμιρ Ζελένσκι!

Μάλιστα ο αθεόφοβος, μας τους έφερε και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (τους νεοναζί του Αζόφ)!

Αναζητείται λύση για την Πατρίδα…

Σήμερα λοιπόν, η πολιτική ζωή του Τόπου βρίσκεται σε ένα καταστροφικό τέλμα! Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να έχει πλέον τη νομιμοποίηση του λαού! Το κόμμα της ΝΔ έχει ισχνή έως ανύπαρκτη ισχύ! Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολιθώματα του παρελθόντος! Ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια που ίσχυαν πριν από δεκαετίες! Έχουν εξαερωθεί ολοσχερώς!

Η Πατρίδα όμως έχει να αντιμετωπίσει πολλά δύσκολα ζητήματα! Είναι ένας “γόρδιος δεσμός που κόβεται μόνο με το σπαθί του Μεγάλου Αλεξάνδρου”!

Η μόνη πολιτική προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί αυτής της Ανάτασης, Ανάστασης της Ελλάδος, είναι ο Κώστας Καραμανλής! Τον οποίο αποδέχεται αυτήν την χρονική στιγμή η πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Μια εμβληματική προσωπικότητα που αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ, από τη Ρωσία, αλλά και από Ευρωπαίους!

Που πρέπει να ηγηθεί μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού για 2- 3 χρόνια! Προκειμένου να αναταχθεί η Ελλάς, υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά της δικαιώματα, για να δημιουργηθεί κράτος δικαίου με αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη Δικαιοσύνη,  για να επιστρέψει στον Τόπο η Δημοκρατία, για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους πολιτικούς, για να αποκατασταθεί το παγκόσμιο κύρος της Ελλάδος!

Μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, που θα στηριχτεί από όλα τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα και η οποία θα σχηματιστεί από τον Κώστα Καραμανλή! Η οποία θα αποτελείται από κυρίως εξωκοινοβουλευτικούς, επιλογής του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη του λαού μας!

Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” και οδηγούν την Ελλάδα σε κοινωνικές εξεγέρσεις και απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Τα παραπάνω έγραφα πριν από αρκετούς μήνες!

Μια τέτοια εξέλιξη που θα ήταν σωτήρια για την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς που κάθε ημέρα φαντάζει όλο και περισσότερο ανέφικτη!

Από το “MAGA” του Ντόναλντ Τραμπ, στο “MEGA” του Αντώνη Σαμαρά…

Ωστόσο, όταν η Πατρίδα χάνεται, εξαφανίζεται το Έθνος των Ελλήνων, θα πρέπει να “γεννήσουμε” την πλέον ελπιδοφόρα λύση!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να κάνει την Αμερική μεγάλη! Το προεκλογικό του σύνθημα «Make America Great Again», δηλαδή «Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά», κυριάρχησε και του έδωσε την σαρωτική νίκη!

Με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι σχέσεις μας πέρασαν από σαράντα κύματα!

Από την πολιτική μου σύνταξη μαζί του κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στη διεκδίκηση της αρχηγίας στη ΝΔ, την συμμετοχή μου (μαζί με τον αείμνηστο προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά – και φίλο μου – δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση, ιδιοκτήτη – τότε – του “Antinews”), κατά της ψήφισης του Α΄ Μνημονίου, μέχρι τις 24 Αυγούστου 2012, όταν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς “έφερνε” το Β΄ Μνημόνιο!

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τότε, συγκυβέρνησε αναγκαστικά με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Ο Αντώνης Σαμαράς όμως, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχει σηκώσει πατριωτικό ανάστημα κατά της νεοφιλελεύθερης ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Προσπάθησε με δημόσιες παρεμβάσεις του, αλλά και εντός της Βουλής,  να νουθετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον ρυμουλκήσει, θα έλεγα, στο συμφέρον της Ελλάδος και του λαού της!

Λέγοντας σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας “Το Βήμα” (17 Νοεμβρίου 2024), ζητώντας την αποπομπή του ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη:

«…δεν είναι κεντρώα πολιτική ο μόνιμος “κατευνασμός” των τουρκικών προκλήσεων. Στην προκειμένη περίπτωση, λ.χ., πρέπει να “στείλει σπίτι τους” (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) όποιους δηλώνουν ότι στο όνομα της “φιλίας και ηρεμίας” με την Τουρκία “ας χαρακτηριστούν και μειοδότες”! Αυτό πώς προέκυψε; Γιατί να χαρακτηριστεί μειοδότης κάποιος που ακολουθεί τη σταθερή εθνική γραμμή; Δεν λέγονται ποτέ τέτοια πράγματα…»!

Με τόλμη και παρρησία λοιπόν – πριν η Ελλάς σβηστεί από τον χάρτη – προτρέπω τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να τολμήσει την ίδρυση πατριωτικού κόμματος με τη στελέχωση άφθαρτων πολιτικών προσώπων!

Γνωρίζω, πως είναι πολύ επικίνδυνο για την υστεροφημία και το κύρος ενός πρώην Πρωθυπουργού να μπει στη διαδικασία ψήφισης από τον λαό με νέο κόμμα!

Όμως το απαιτεί η Πατρίδα! Η Πατρίδα θα του δώσει τη νίκη!

Και εάν δεν πίστευα σε έναν εκλογικό θρίαμβο, της τάξεως του 20+%, δεν θα τολμούσα να του το προτείνω!

Αλλά ο λαός έχει “τελειώσει” ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα θνησιγενή αποκόμματα της δεξιάς και της αριστεράς!

Αναζητάει το κάτι άλλο! Για να φύγει από τον καναπέ του και να μετατρέψει την οργή του και την αποχή του από τις κάλπες, σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα Σωτηρίας!

Ας το τολμήσει ο Αντώνης Σαμαράς! Ας πορευτεί με το δόγμα “MEGA”!

Δηλαδή: «Make Ελλάς Great Again»!

Γιατί πάνω από την πολιτική υστεροφημία μας, είναι η αγάπη για την Σωτηρία της Πατρίδας!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους

ΠΗΓΗ

https://egerssi.gr/%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-mega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-woke-%CE%B1/

Previous Post

Εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών – Συνελήφθη ο αρχηγός

Next Post

Τραγικός επίλογος στην Κύθνο για 50χρονο αλιέα που αγνοούνταν – FANTOMAS.GR

Next Post
Τραγικός επίλογος στην Κύθνο για 50χρονο αλιέα που αγνοούνταν – FANTOMAS.GR

Τραγικός επίλογος στην Κύθνο για 50χρονο αλιέα που αγνοούνταν – FANTOMAS.GR

Facebook Twitter
Anaskopisi Footer
power of ninja slot Situs Slot Jepang situs scatter hitam KLIKWIN88 olympus slothttps://hoerakinderschoenen.nl/spaceman slotmahjong ways 2https://www.mitierrabuckner.com/slot bet 100 perakslot deposit pulsaslot qris 5000

slot depo 10k

slot demo pgslot777scatter mahjongscatter hitamlogin sbobetslot server thailand super gacorjudi bolajudi bolaslot777 gacor situs judi bolaolympus slot situs judi bola slot pulsa 10 ribu link slot thailand klikwin88 link alternatif https://uncineencasa.com/klikwin88/ klikwin88 link alternatif klikwin88slot bet 200spaceman slothttps://www.fabricwarehouse.biz/rtp gadunslottoto slot 4dmahjong slotslot gacorslot deposit danapg softKLIKWIN88

sicbo

https://sein.com.co/

slot bet 200

slot777

baccarat online

slot mahjong

slot dana

gadunslot

sweet bonanza 1000

slot jepang

© 2021 ANASKOPISI.GR - Τα νέα της ημέρας | All Rights Reserved.

No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΝΟΤΗΤΕΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • MEDIA
    • ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • WebTV
  • ΑΡΘΡΑ

© 2021 ANASKOPISI.GR - Τα νέα της ημέρας | All Rights Reserved.

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

Slot Online Gampang Menang

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

sbobet piala dunia

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100 di awal

bonus new member 100

Slot Online Gampang Menang

https://eurofeld.com/wp-includes/slot-gacor/

https://soroptimistpalmdesert.org/wp-includes/slot-gacor/

https://netfurniture.co.uk/wp-includes/slot-gacor/

maxwin slot

maxwin slot

maxwin slot

maxwin slot

situs slot gacor

situs judi slot online

situs judi slot online

situs judi slot online

situs judi slot online

situs judi slot online

slot pragmatic

slot pragmatic

slot pragmatic

slot pragmatic

slot88 login

slot88 login

slot88 login

slot88 login

slot88 login

jackpot slot

rtp slot

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

joker123 gaming

sbobet88

slot bonus to 3x

situs slot gacor

bonus new member

https://heylink.me/minceria

login ceriabet

https://www.pinterest.com/minceriabet/

nexus slot

slot 10rb

https://manimahesh.net.in/

IDN Slot

slot bet kecil

https://houstonelectric.org/

https://seastainedglass.com/

https://www.florisicadouri.ro/

https://www.londonmohanagarbnp.org/

https://gallerygamespr.com/

https://www.ptnewslive.com/

https://ilumatica.com/

https://dashingfashion.co.za/

https://www.anticaukuleleria.com/

slot gates of olympus

https://hf-gebaeudeservice.com/

https://shahdaab.com/

https://dolphinallsport.com/

https://tverskoi-kursovik.ru/

https://ledoenterprise.com/

https://farosolucionesintegrales.com/

https://www.durdurstore.com/

https://www.dalmarreviews.com/

https://toyzoy.com/

https://suicstamp.com/

https://todollanta.com/

https://aymanshopbd.com/

https://103.minsk.by/

https://www.thecorporatedesk.com/

https://www.londonmohanagarbnp.org/wp-content/bet-100/

https://mehrnegararchit.com/slot-10k/

https://gallerygamespr.com/bet-100/

https://bergeijk-centraal.nl/Olympus/

https://hf-gebaeudeservice.com/bet100/

https://www.londonmohanagarbnp.org/slot10rb/

https://linfecolombo.com/wp-content/depo-10k/

https://bentoree.com/spaceman/

https://ledoenterprise.com/wp-content/qris/

https://jatanchandikanews.in/qris/

https://cactusferforge.com/wp-content/sbobet/

http://trust-me.club/

https://www.dominique-docquier.com/wp-admin/spaceman-slot/

https://suangleo.com/

https://aurarank.com/

https://australianbakers.com/wp-includes/slot-bet100/

https://dalalandpromoters.com/wp-includes/slot-thailand/

slot spaceman

https://www.hoosierhomesdpa.org/

slot server kamboja

slot777

bonus new member

nexus slot engine

https://dimodo.pl/judi-bola/

Judi Bola Online

Judi Bola

Judi Bola

deposit 10 ribu

slot deposit qris

judi bola online

https://tardgets.com/

starlight princess

https://australianbakers.com/judi-bola/

ceriabet

joker123

https://futureoficial.xyz/game-online-ceriabet/

https://drdehdashti.com/Showroom-CERIABET/

https://archipeluniversity.com/Salon-ceriabet/

https://geniiraw.com/ceriabet/

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

https://www.dripphomecafe.com/ceriabet/

https://polkadotonlinestore.com/

https://cursoisolin.com.br/judi-bola/

https://dimodo.pl/

https://shirleyannsflowershop.com/judi-bola/

https://casingcorp.com/judi-bola/

https://excaliburcars.co.nz/judi-bola/

https://arpnewz.com/judi-bola/

https://kujotechlab.ao/judi-bola/

https://drayasminguimaraes.com.br/judi-bola/

https://aryanava.com/judi-bola/

https://achasfoundationinc.org/slot-bet-200/

https://dbocato.com/slot-bet-100/

https://estudiojuridicomartel.com/slot-bet-100/

https://bookedtravels.com/judi-bola/

sbobet

sbobet

https://hauberk.nl/slot-bet-200/

https://swe-techs.net/sbobet/

https://www.yoglobalnetwork.com/slot-thailand/

CERIABET

CERIABET

CERIABET

CERIABET

CERIABET

CERIABET

CERIABET

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

ceriabet

https://sepidshop.ir/

https://best-superfood.com/

https://ptsld.com/ceriabet/

https://totalcontrolconsulting.com/ceriabet/

https://www.fakson.com/ceriabet/

https://sidsourcing.com/

https://liderfranquicia.com/ceriabet/

https://internmarket.agency/

https://breakingnews4you.com/

https://cronullanews.sydney/

https://wcwcbd.com/

https://lahrc.org.au/ceriabet/

https://ranatourandtravels.com/

https://rsaglo.com/ceriabet/

https://us.alertbreakingnews.com/ceriabet/

https://moonatourssafari.com/

https://roseapoliveira.online/

https://dmclass.dotnetinstitute.co.in/

https://www.hempeuphoria.com/

https://sococoso.com/

https://codewape.com/judi-bola/

slot bet 100

slot bet 100

sbobet

mahjong ways 2

https://wasata.online/

https://allbluesguitar.com/

https://3dfilamentzoom.com/

slot777 resmi

princess slot

slot server thailand

starlight princess gacor

starlight princess gacor

slot server thailand

slot server kamboja

slot bet kecil

slot777 gacor

slot88 gacor

slot server thailand

slot server kamboja

slot bet kecil

slot777 gacor

slot88 gacor

slot server thailand

slot server kamboja

slot bet kecil

slot777 gacor

slot88 gacor

slot server thailand

slot server kamboja

slot bet kecil

slot777 gacor

slot88 gacor

slot thailand

slot kamboja

slot bet 200

slot777

slot88

bonus new member

Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε την βέλτιστη απόδοση του anaskopisi.gr. Με την επίσκεψή σου στην ιστοσελίδα αποδέχεσαι την χρήση τους.

.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Πολιτική Απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να κάνουμε την εμπειρία σας με την ιστοσελίδα ακόμα καλύτερη.

Αυτά τα cookies αφορούν στην απομνημόνευση των στοιχείων σύνδεσής και την παροχή ασφαλούς σύνδεσης και στη συλλογή στατιστικών στοιχείων.

Κάνε κλικ στην επιλογή "Αποδοχή και συνέχεια η Ενεργοποίηση των cookies" για την αποδοχή των cookies και την απευθείας μετάβαση στην ιστοσελίδα ή κάνε κλικ στην επιλογή αριστερά "Μάθε περισσότερα" για να δείς αναλυτικά την πολιτική απορρήτου.

* Μπορείς να ρυθμίσεις αυτά τα Cookies ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας τις καρτέλες αριστερά.

Απαραίτητα Cookies

Τα cookies που είναι απαραίτητα, μας βοηθούν να αποθηκεύουμε κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα, τις προτιμήσεις σας και διαχείριση των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε τα απαραίτητα Cookies, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε η να ξανά απενεργοποιήσετε τα Cookies.

Καταγραφές

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics για να συλλέξει διάφορες και σημαντικές πληροφορίες όπως είναι ο αριθμός επισκεπτών, τα ενδιαφέροντα αλλά και άλλες γενικές πληροφορίες.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

Μάθε περισσότερα

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, Διάβασε Περισσότερα...

GADUNSLOT

https://sein.com.co/wp-content/gadunslot/

slot depo 10k

https://discoveriesinamericanart.com/slot-depo-10k/