Στη Διεθνή Έκθεση Verde.tec στο MEC Παιανίας βρέθηκε ο Πρόεδρος του του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου,.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά και τον Αντιπρόεδρο του ΕΕΑ Νίκο Γρέντζελο επισκέφθηκε την Έκθεση Verde.tec στο MEC Παιανίας όπου έτυχε Θερμής υποδοχής από Δημάρχους όπως: Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, Αντιπρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά. Tον Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ Γιώργο Ζαχαρόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάση Σιώμο.
Επίσης επισκέφθηκε το περίπτερο του ΠΕΣΥΔΑΠ όπου είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, τον Αντιδήμαρχο Κορυδαλλού και Αντιπρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ Μιχάλη Ευθυμιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Λεωτσάκο, όπου με ενδιαφέρων άκουσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου για το ευαίσθητο θέμα των αδέσποτων ζώων αλλά και για τις δράσεις πρόληψης πυροπροστασίας στο όρος Αιγάλεω.
Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κτά την διάρκεια της παραμονής του στο χώρο της Έκθεσης, συνομίλησε με επιχειρηματίες εκθέτες και με πολλούς επισκέπτες για θέματα της καθημερινότητας, πάντα καταδεκτικός, απλός, επικοινωνιακός και χαμογελαστός, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Τέλος ο κ. Χατζηθεοδοσίου έπειτα από πρόσκληση της ΚΕΔΕ παρέστη και βράβευσε την Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου Κεφαλληνίας.






ΠΗΓΗ



